onsdag 16 november 2016

Ny webadress!


Ny hemadress:
http://krigetiminkropp.waroncancer.com/
krigetiminkropp.com

* Korrigering den 24 januari 2022.
Jag ångrar flytten till "War on cancer" som blev slutade med en förlust för mig. När jag gick med så var det som en bloggportal, fast med inriktning på cancerbloggar. Allt eftersom utvecklade dom sidan och det slutade som ett cancer- community där läsarna behövde skapa konton för att ens kunna nå bloggarna.Jag var emot det och förklarade att många av mina läsare inte ville ha konton på nya communityn, de ville bara enkelt kunna läsa mina uppdateringar utan ett eget inlogg.

Ändringen genomfördes ändå, och trots att jag redan meddelat att jag inte ville ha min blogg låst så fick jag ingen förvarning. Jag anser att jag inte fick tillräcklig information om vad som pågick förän det var för sent.

Men det värsta är ändå att jag innan flytten dit blev lovad att om jag skulle vilja byta från WOC så skulle det gå bra att exportera bloggen i sin helhet. Efter ca 1 år på WOC flyttade jag till Wordpress,
men,
det jag fick tillbaka var allt förutom alla inlägg som jag hade skrivit under mina månader på WOC...

Jag har varit i kontakt med Fabian flera gånger och bett om att få tillbaka mitt blogginnehåll i sin helhet men har inte fått tydliga svar. Så jag började copy/paste varje inlägg från WOC till Wordpress. Plötsligt kunde jag inte logga in på WOC och man berättade att en rensning hade gjorts av konton som inte laddat ner och loggat in i den nya appen... Ett mejl skulle gått ut, men jag hittade varken något mejl om det då eller senare.

Även efter detta har jag varit i kontakt med Fabian och bett om att få tillbaka mitt innehåll. Förhoppningsvis finns kontot kvar så jag kan få kopiera resterande inlägg också, även om det kräver timmar av handpåläggning från min sida. I juni 2020 hörde jag av mig senast och då skulle han kolla upp om kontot fanns kvar och sedan återkomma - vilket han inte gjorde.

Så, med andra ord så saknas det ca 22 inlägg lite här och där mellan perioden nov 2016 - nov 2017.

Efter detta misstag så finns
KRIGET I MIN KROPP nu på WordPress och mellan åren 2013-2019 finns 617 inlägg att läsa om den kamp som faktiskt fortfarande till viss del pågår, men nu i ny form. Du är varmt välkommen in på adressen krigetiminkropp.com


 
ÄNTLIGEN har jag tagit tag i projektet att flytta bloggen till en annan portal. Jag är så less på Blogger (ja, ni hörde mig om ni läser detta!) för det bara strular. Det har hängt sig, flyttat om mina bilder, ändrat min font och mobilversionen är ju helt värdelös... Dessutom behöver bloggen en uppfräschning. Herregudars, den är ju ändå 3½ år gammal nu! Dags för en ny look. 

Jag har av olika skäl valt bloggportalen Wordpress och det som heter "War on cancer" där man har samlat drygt 120 olika bloggare med 36 olika cancerformer. Känns väldigt mycket mer passande att fortsätta där än på en portal med bloggar om mode och livsstil... Dessutom var ju namnet på samlingsplatsen väldigt snarlikt och passande av en slump, haha, ödet. Där ska jag nog trivas bra.
Håller som bäst på att "snygga till" bloggen och göra den personlig, men har inte kommit så långt än. Kom gärna med feedback om något känns fel. 
Missa inte meny- knappen högst upp till höger på bloggsidan (det är tre horisontella sträck) där du öppnar en sidebar som innehåller nästan allt som finns på min vänstra sida här på bloggen. Länkar, kategorier, mest lästa inlägg etc.

Tanken nu är att flagga med den nya adressen ett tag. 
Sedan ska jag se till att man omdirigeras automatiskt när man försöker gå in på den här gamla bloggen. 
Sista steget är att helt ta bort den här sidan och bara ha kvar War On Cancer.
Kan tipsa andra som skriver om cancer att flytta sina bloggar dit. Tänker speciellt på dig Nyckelpigan. Hör av dig till mig om du vill veta mer :)

Jag kunde inte tänka mig att jag fortfarande skulle hålla igång Kriget i min kropp efter så lång tid. Jag inbillade mig naivt att jag skulle vara helt frisk nu, medicinfri, sjukhusfri och tillbaka till att jobba heltid. Så fel jag hade....
Saker fortsätter hända hela tiden Komplikationer på ögonen, slemhinnorna, leder/muskler, huden, livmodern, mage, brister på antikroppar... Känns som att jag kan fortsätta listan i all evighet. Men som jag skrivit tidigare; så länge det fortsätter dyka upp saker som är direkt relaterade till cancern eller stamcellstransplantationen så kommer jag att fortsätta skriva. För min egen bearbetnings skull och för att informera, dela med mig, stötta och kanske roa lite mitt i all misär.

Hoppas du fortsätter följa mitt krig för att nå tillbaka till en hyfsat normal vardag. Det känns bra att inte vara ensam.

Ta hand om dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar